Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2015 22:00 - Феновете връщат Чък на екран
Автор: huligankata Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 655 Коментари: 0 Гласове:
0



huligankata.com
image

Освен актьорски талант Закари Ливай (Чък) притежава и завидни музикални данни.

Чък Бартовски е обикновен американски младеж, роптаещ от монотонния си живот и скучна съдба. Изведнъж в електронната му поща пристига писмо с тайни сведения на американското правителство и макар че случайно пуснатият файл веднага е изтрит, Чък вече го е запаметил. Така от класически ленивец главният герой се превръща в таен агент, вълнуващ вече пет години най-верните си почитатели.
Кино Нова излъчи финалния сезон на комично-шпионския сериал, като до него се стига буквално заради любовта на феновете. Поради недостатъчно бляскав рейтинг телевизията майка NBC планува да го прекрати веднага след втори сезон, но това предизвиква вълна от недоволство сред зрителите. Те фанатично започват масова кампания в социалните мрежи с основна цел да се продължат снимките и да няма раздяла с любимите герои. Тяхната упорита офанзива изяснява, че „Чък“ не е първенец по рейтинг не защото сюжетът не струва, а защото е излъчван във времето на такива непоклатими колоси по конкурентни телевизии като „Денсинг старс“, „Как се запознах с майка ви“ или „Доктор Хаус“. „Чък“ получава и друг комплимент. Сериалът влиза сред 20-те най-обичани поредици според изследване на мненията във форуми, блогове и социални мрежи. Според някои това е най-безпристрастната статистика и добрите резултати принуждават продуцентите да върнат шоуто на екран.
Да се запознаем с „Чък“
Освен актьорски талант Закари Ливай (Чък) притежава и завидни музикални данни. Заедно с Менди Мур той изпълнява водещата песен към анимацията „Рапунцел“, представена на 83-тата церемония на наградите „Оскар“.

Истинското име на Ивон Страховски (приятелката на Чък и агент от ЦРУ Сара Уокър) е

image

Истинското име на Ивон Страховски е Стрежховски.

Стрежховски. Полската й фамилия трудно се побира в устата на продуцента и той веднага я прекръства с холивудски угодно име.

Закари е страстен автомобилен фен и се гордее като първия притежател на Nissan GT-R в САЩ.

Ивон Страховски е изключително привързана към родителите си, полски емигранти в Австралия. Когато заради ангажименти в киното е принудена да се задържи в Лос Анджелис, семейството й се мести заедно с нея.

Когато Сара за пръв път среща Чък и най-добрия му приятел Морган, те я наричат Вики Вейл. Вики е героиня от комиксите за Батман. Неин първообраз е начинаещият модел Норма Джийн Бейкър, „взривила“ няколко години по- късно света като Мерилин Монро.

Сериалът също има своя комикс версия. Историите вътре дублират показаното на екрана, но въпреки това се радват на огромна популярност сред почитателите на „Чък“.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: huligankata
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 184930
Постинги: 151
Коментари: 18
Гласове: 69
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930