Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2015 11:08 - Шон Бийн в Легенди – мъжкия сериал на сезона
Автор: huligankata Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1183 Коментари: 0 Гласове:
0



huligankata.com
image

Али Лартър започва кариерата си като модел на бельо.

Българските зрители вече може да гледат по FOX и втори сезон на една от най-очакваните премиери за сезона. Сериалът е „Легенди“, а всяка минута от него е обречена на Шон Бийн. Не омръзва – актьорът влиза в различни образи и умее да е хамелеонно различен.
Историята е описана в романа на Робърт Лител „Шпионски легенди“. Мартин Одъм (Шон Бийн) е агент под прикритие. Той така се вживява в персонажите си, че е напът да изгуби представа кой е всъщност. Трима от четирима психолози го обявяват за нестабилен и негоден за работа, но четвъртият уверява, че това е най-добрият агент, който ФБР е имало. Самият Мартин няма проблем за секунди да сменя своето „аз“ от съпруг и баща към заекващ революционер, загубил семейството си, или мастит бизнесмен, търговец на оръжие. Душевното му разтърсване идва от неслучайна среща с клошар, който секунди преди да бъде убит прошепва, че агент Мартин Одъм също е прикритие и той не е този, за когото се мисли. Всички опити на Одъм да открие истината за себе си са неуспешни, завършващи със смърт, за хората, готови да му помогнат. И така завърши първи сезон, оставил много въпроси и един чудесен Шон Бийн. А какво щеше да бъде, ако екранният Нед Старк („Игра на тронове“) се беше разминал с образа?
Първоначално за ролята е нает Брендън Фрейзър. Той подписва договор за снимки преди три години, но няколко месеца, след като казва своето „да“, се отказва от проекта. Вижда му се прекалено труден и изтощаващ. Продуцентите не съжаляват и веднага отправят оферта за милиони към Шон Бийн. По това време феновете все още скърбят за смъртта на героя му Старк от „Игра на тронове“ и всяка нова поява на актьора би се посрещнала с див интерес. Изборът е оправдан – критиката посреща сериала с променливо настроение (екшънът на места е наивно фантастичен), но играта на Шон Бийн получава единодушно отлична оценка.
Като основен минус в „Легенди“ фенове и критика посочват предвидимата връзка агент – шеф. Началникът на Мартин Одъм всъщност е млада, крехка блондинка. Двамата са имали любовна авантюра, останала в миналото, но си личи, че все още не биха отказали размяна на целувки. Ролята на Кристал е за Али Лартър, позната от филма „Обсебена“ и сериала „Герои“. 39-годишната актриса изглежда поне с 10 години по-млада и е толкова класически красива, че зрителят трудно откъсва поглед от екрана. Нейната кариера започва с мини скандал. През 1996 г. списание „Ескуайър“ прави социален експеримент, публикувайки на корицата си непознатата Али, обявявайки я за модела Алегра Колман. Между страниците дори е публикувано интервю с измислената Алегра, в което тя споделя, че е гадже на Дейвид Шуимър (Рос от „Приятели“), че заради нея Тарантино е зарязал Мира Сорвино, а бъдещите й творчески работи предвиждат филм с Уди Алън. Ефектът е поразяващ и дори след като списанието признава лъжата, няколко холивудски агенции желаят да представляват измислената Алегра.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: huligankata
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 184478
Постинги: 151
Коментари: 18
Гласове: 69
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930