Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2016 14:51 - 12 неща, за които мъжете мълчат
Автор: huligankata Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1014 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

huligankata.com
Не мислете, че познавате напълно мъжете, или поне съвременния мъж. Той не винаги е напълно

image

Съвременният мъж продължава да бъде и загадъчен

откровен с любимата жена и обикновено премълчава някои неща. Кои са те? Ето и някои от неговите тайни.
1. Съвременният мъж никога не си тръгва от жените, с които му е хубаво. Поне не веднага.
2.Той разбира жените два пъти по-малко, отколкото му се иска. Но два пъти повече, от колкото жените предполагат.
3. Той умее да пере, да глади, да чисти, дори да готви поносимо добре. Излиза, че ролята на жената в домакинството, не е с такова незаменимо значение, колкото си мисли нежни пол.
4. Изненада, но мъжете не се страхуват от силните жени. Просто не ги харесват, така както жените не харесват слабите мъже.
5. Размислите на вашия приятел за съдбата на света и за смисъла на живота трябва да ви подействат като знак „внимание”! Това може да са първите симптоми на простатит!
6. Ако жената се държи надменно и грубо с чаровната сервитьорка, по никакъв начин това не й носи дивиденти пред мъжа. По-скоро той ще е разочарован.
7. Мъжът може безропотно и дълго да изпълнява всички капризи на жената. Но това понякога е просто в резултат на любопитство му: колко далеч може да стигне нейният егоизъм.
8. За голяма част от мъжете това, че женската фигура не е идеална, съвсем не е недостатък. Дори с напредването на възрастта те отдават все по-малко значение на перфектните извивки на тялото.
9. Мъжът цени изключително много колко е достъпна една жена. Но това се отнася само по отношение към самия него. Ако тази достъпност е към останалите мъже, тя вече има друго име.
10. Ако един мъж заведе една жена на ресторант, това все още не означава нищо. Просто мъжът изследва жената, така както тя него.
11. Мъжете също могат да правят секс когато нямат особено желание. Но го правят за да не обидят жената. Иначе и те могат да отказват секс, поради същите причини с които жените ги режат.
12. Не мислете, че мъжете не виждат лошо обезкосмените или напълно косматите крака, ръце, падналата боя на косата, или други дреболии. Просто не им пука, ако наистина харесват жената.




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: huligankata
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 184445
Постинги: 151
Коментари: 18
Гласове: 69
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930