Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2016 11:56 - Хулиганът Тръмп
Автор: huligankata Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1043 Коментари: 0 Гласове:
0



huligankata.com
Победата на Доналд Тръмп слага край на еднополярния модел на света. По всичко личи, че глобалистката идея претърпя пълен крах, при това не под давлението на другите страни, а вътре, в самите Съединени Американски Щати. Лицето на тази промяна се нарича Доналд Тръмп- 70- годишен републиканец и 45-ти президент на САЩ. Но Хулиганката няма да ви занимава с политически интриги и теории, а само (може би като всяка жена) ще надникне под чаршафите на Тръмп.

Съпругата:

image

Мелания Тръмп и синът Уилям Барън

46 годишната Мелания Тръмп ще е една от най-красивите или може би категорично най-красивата първа дама на САЩ. С нея Доналд е в брак от 2005 г., а за него тя е официална тръпка номер три. Предишните са Марла Мейпс и Ивана Тръмп (която отмъква доста позитиви след развода с него). Мелания, по баща Кнаус, е словенка. Родена в бивша Югославия, учи „архитектура и дизайн“ в Люблянския университет. Но… така и не завършва, ставайки модел в Милано. Съгласни сме, че такава красота не бива да се пропилява в учебна дейност, което явно смятат и от Vogue, Harper’s Bazaar, Vanity Fair или Sports Illustrated, за които Мелания се снима. Когато през 1999 г. балканката се запознава с Доналд, едва ли е предполагала, че някога, ще бъде първата дама на Америка. Същата година той се развежда с Марла, за да се сгоди, през 2004 г. за Мелания. Сватбата идва година по-късно и след още толкова се ражда синът им Уилям Барън, петото дете на милиардера.

Децата:

Три деца Доналд има от чехкинята Ивана. Това са  Доналд Младши (1977 г.), Ерик

image

Доналд Тръмп- младши със съпругата си Ванеса

(1984 г.), и неговата любимка, дъщеря му Иванка (1981г.). От брака си с  Марла, Тръмп се гордее с красивата си втора дъщеря, Тифани. Много деца, много майки и един баща, но каквото и да се говори за него, той не е родител без грижа за поколението. Доналд младши, Иванка и Ерик са вицепрезиденти в компанията Trump Organization и осигурени поне за още три живота напред. Останалите също се занимават с това, което обичат, без да имат грам финансови или други притеснения. Схемата със сигурност ще продължат и внуците на новия първи.

Пет деца (две дъщери и три момчета) има най-големият син на Доналд. Младши отбелязва сполучлив (за сега) брак с модела Ванеса Хейдън.

image

Иванка Тръмп и Джаред Кушнер с децата си

Иванка е бизнесдама, фотомодел и писател. Завършва с отличие икономика, което й помага да управлява недвижимите имоти на баща й. Самата тя е усет към малките неща с висока стойност. Иванка е вдъхновител и притежател на собствена модна марка Ivanka Trump Fine Jewelry, както и на собствен парфюм, колекции от чанти, обувки, дрехи и аксесоари. Красивата дъщеря на първия е омъжена за бизнесмена Джаред Кушнер, който пък е внук на белоруски партизанин. Не може да не ни направи впечатление силното славянско присъствие в клана Тръмп. Зетят, който е Харвардски възпитаник, е основател и собственик на KUSHNER, както и на The New York Observer. С Иванка имат три деца,  едно момиче и две момчета.

Вторият син на Доналд, 32 годишният Ерик, завършва с отличие „финанси и

image

Ерик и Лара Тръмп

мениджмънт“ в Джорджтаунския университет. Основава собствен фонд The Eric Trump Foundation, като набира средства за научно- изследователската детска болница в Мемфис. Благодарения на тази инициатива са разработени нови методи за борба с детската левкемия. Към този момент негов ресор в бащиния бизнес е сливане и поглъщане на компании.

Преди три години  Ерик се сгодява за дългогодишната си приятелка си Лара, която е помощник продуцент в новинарския канал на CBS. За сега те нямат деца.

image

Тифани Тръмп

Втората дъщеря на 45-ия президент, 23-и годишната  Тифани е завършила „социология“ в Пенсилванския университет и мечтае за кариера на певица, актриса или модел. Направо да се чудиш как до момента татко не я е уредил в някой хитов сериал. Може би отговорът се крие в това, че дълго време Тиф не поддържа връзка с баща си. Тя е под влияние на своята майка, която е бясна на бившия си съпруг. Но към днешна дата детето е вразумено и отношенията с президентът- баща са чудесни.

Неизбежно вниманието на медиите се  насочи към 10 годишния Уилям Барън,  който стоеше до баща си в нощта на изборната победа. С неподправеното си поведение Уилям  бе обект на коментари в социалните мрежи, според които той упорито се е борил с дрямката, и въобще не му е било до ентусиазираната реч на баща му. А колко момчета сега мечтаят да са на неговото място!

Няма как след като имаш такава пъстра фамилия да не я поздравиш в най-великия си житейски момент. И Доналд го направи, като освен на децата си благодари и на останалите членове в многобройното си семейство.

Братя и сестри:

Доналд Тръмп  има двама братя и две сестри: Фред младши (починал на 43 след

image

Доналд, Мари Ан и Робърт Тръмп

усложнения от алкохолизъм) Робърт, Мери Ан и Елизабет.

Най-голямата му сестра Мери Ан е родена през 1937 г. и в момента е федерален съдия, а нейния син Дейвид Дезмънд е известен невропсихолог и писател.

67 годишния милиардер Робърт Тръмп не обича публичните изяви и упорито се крие от медиите. Според клюките, живее в Ню-Йорк със своя секретарка.

Малката сестра на президента на САЩ, Елизабет Тръмп,  работи в банковата сфера. Тя също не е публична личност. От1989 г. тя е омъжена за кинопродуцента Джеймс Гроу.

Всички членове на фамилията Тръмп по един или друг начин са обвързани с бизнеса на Доналд. Самият той казва, че така ще бъде дори и за новородените му внуци и той особено много харесва ролята си на квачка- обединител на цялото семейство.

Но дали ще е добър или лош баща за американците, все още никой не смее да каже. Единственото, което може да се предполага е, че и при успех и при загуба (за разлика от много нашенски политици) Тръмп няма да обвинява нито минали правителства, нито натиск от чужбина, нито ще стене за нереализирани програми и проекта. Той винаги е признавал: „ Ако нещо се случи, ти си отговорен. Ако не се случи – отново ти си отговорен. Ти и само ти си отговорен както за успехите, така и за провалите си.“




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: huligankata
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 185581
Постинги: 151
Коментари: 18
Гласове: 69
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930