Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2016 12:09 - Най-красивите актриси снимат за Малката булка
Автор: huligankata Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1677 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
huligankata.com
image

Благодарение на екзотични си сексапил Пратюша Банерджи е най- популярната индийска актриса.

Вечният въпрос кои са по- трогателни латиноамериканските или индийските сериали намира своя отговор с най- обсъжданата индийска драма „Малката булка”. Сериалът успя да предизвика освен ред сълзи и широка дискусия за възпитанието на децата и ролята на жената в обществото във всичките си страни на излъчване.

Историята разказва за осем годишната Ананди, дадена от семейството си за съпруга в богат индийски род. Ананди е принудена да порасне много бързо и да замени безметежното си детство с ежедневието на млада невеста, приятелка, любовница и майка, без дори напълно да разбира значението на тези думи. Боливудските продуценти не крият амбицията си да покажат един емоционален портрет на изпитанията, през които преминават децата, принудени да сключат брак единствено в името на традицията. Посланията в сериала са подсилени и от факта, че историята е разказана по действителен случай-  този на майката на индийския писател Пуренeду Шекхар, дадена за съпруга на 15 години.

Днес „Малката булка” се смята за един от най-завладяващите, макар и социално пиперливи сериали в страната на подправките. Поредицата е носител на всички престижните награди в индийската телевизионна индустрия, като успехът й вече е излязъл далеч от границите на родината си. Премеждията на Ананди преживяват зрителите в Македония, Сърбия, Черна гора, Русия и Близкия изток. При това телевизионното съзерцание само по себе си е изпитание, защото за булката разводът е тема табу и героите успяват да навъртят брачен живот от внушителните над 1 500 епизода.

Младата Ананди се играе от Авика Гор, която именно благодарение на тази своя роля става изключително популярна. През годините тя печели почти всички отличия на индийските награди, сред които най-добро детско изпълнение, поддържаща роля и популярно дете-актьор. Авика е родена през 1997 г. в бедно мумбайско семейство. Благодарение на ролята си в „Малката булка” Авика успява да издържа роднините си и да стане любимка на нацията. През 2009 г. получава Националната премия на името на Раджив Ганди, а в момента победоносния й поход по неизброимите индийски сериали продължава.

Впечатляващ е и актьорският състав в зрелите години на главните герои- младоженци. Ролята на порасналата Ананди отива за екзотичната, неустоимо красива индийска реалити звезда Пратюша Банерджи. Тя започва да участва в сериали, когато достига до гигантска популярност след участията си в тамошните „Биг Брадър” и „Денсинг старс”. Интересно е, младата актриса получава главната роля в „Малката булка” след като е избрана от зрителите чрез смс- кастинг. Индийската публика сама гласува, че иска да гледа точно Пратюша като централен персонаж в

image

Сидхарт Шукла става кинозвезда, след като първо покорява модния подиум.

любимия си сериал. Пленителната Банерджи явно притежава онази рядка енигма, която е способна да покори милиони сърца и начина, по който феновете съпреживяват проблемите в живота й е доказателство за това. Инцидент по време на участието в танцувалното реалити предизвиква масова истерия в Индия. Почитателите й не могат да се успокоят, че заради здравословни проблеми тя трябва да се откаже от борбата за „кралица на бала”, но пък танцовият опит, придобит в шоу- програмата, много й помага за традиционните  музикални стъпки и извивки в индийските сериали.

Партньорът на Пратюша в „Малката булка” също е на крилете на популярността. Сидхарт Шукла играе порасналия Джагдиш, който трябва от богаташко хлапе да се превърне в мъдър и грижовен млад мъж. Актьорът, който е категоричен любимец на жените, също като колежката си, не разчита само на хонорари от сериали ( В Индия актьорите не получават високо заплащане на епизод, но за това пък ангажиментите им са дългосрочни). Шукла направи изключително успешен сезон също в тамошния „Денсинг старс” и с движенията там доказа, че е изкусен господар на тялото си. Освен с актьорски талант и бързите си крака, Сидхарт се къпе в славата си на местния красавец. Той започва кариерата си като манекен и дори завоюва първото място в конкурса „Най- добър модел в света”, провел се в Турция през 2005 година. Перфектното си тяло поддържа в бойни изкуства, а наскоро лично се похвали в социалните мрежи, че благодарение на фантастичната си визия е успял да впечатли холивудските продуценти.

 

Индия извън сериала

В Индия има над 1 милион милионери.

Около 35 % от хората в Индия живеят под границата на бедността. Похабяването на храна в страната се счита за грях.

Освен САЩ и Япония, Индия е единствената държава, създала супер компютър.

Нулата и шахът са измислени в Индия.

Според проучване на Националната здравна асоциация, почти 45 % от жените на възраст между 20 и 25 години са сключили брак преди да навършат 18 години.

Най-високо разположеното крикет игрище в света е в Индия.

Индия е държавата с най-много пощенски станции в света.

Бенгалският тигър е национален символ на Индия.




Гласувай:
1



1. anin - Леко да те коригирам, ако може,
08.12.2016 13:31
Сидхарт Шукла игра в ролята на Шиврач Шакар - вторият съпруг на Ананди.
В ролята на първият й съпруг - Джагдиш е актьора Шашанк Виас - той ми беше любимец, но от няколко епизода играе вече нов актьор :)
А за съжаление чаровната актриса Пратюша се самоуби, поне такава е официалната версия...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: huligankata
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 184371
Постинги: 151
Коментари: 18
Гласове: 69
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930