Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2015 10:46 - Коцето от 032- фаворит в руското риалити „Голос“
Автор: huligankata Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 966 Коментари: 0 Гласове:
0



huligankata.com
image

Константин Работов напълно заслужава победата в „Голос“. България му стиска палци.

Константин Работов е едно от талантливите момчета, които преди години възпламениха БГ сцената и сърцата на девойките с първата нашенска бой банда 032. За съжаление 032 се появи в момент на вакуум за българските изпълнители и въпреки „уау” ефекта, който момчетата постигаха при всяка своя поява, групата се разпадна.

ХУЛИГАНКАТА обаче откри едно от вокалните остриета на 032 – Коцето. Той се чувства суперкомфортно не къде да е, а сред капризната руска публика и при това обира овациите в техния вариант на The Voice. Вижте клипа по- долу, за да се влюбите още веднъж в него, прочетете разговора и стискайте палци  Константин Работов да остане в сърцата на феновете на „Голос”.

Коце, нямам думи да опиша колко много искам да спечелиш „Голос“… Най-малкото, защото съм сигурна, че си един от най-талантливите хора там… Но всъщност как стигна до това шоу и до Русия?

– Много благодаря за вниманието и подкрепата! Много ще се старая!!! Всъщност от 4 години живеем със семейството ми в Русия. Бяхме поканени да преподаваме вокал в две от най-престижните школи в Москва. До участието ми в „Гласът на Русия“ се стигна чрез много сериозен кастинг. Заявки за участие са подали около 14 000 души, от които до “слепите прослушвания” (кастинги на тъмно ги наричаме в България) се допускат само между 130 и 140 души. Прослушванията са доста сериозни и напрегнати заради голямата конкуренция.

Каква е разликата между „Голос“ (руската адаптация на оригиналния формат The Voice) и другите музикални формати, популярни и у нас?

– Разликата основно е в бюджета! В Русия това е най-популярният музикален формат и също така най-високобюджетния. Предаването протича в шест етапа: слепи прослушвания, батъл, нокаути, четвърт финал, полуфинал, финал. Две години поред финалът на шоуто е гледан в пъти повече от новогодишната реч на президента, а това си е постижение!

Полина Гагарина, изглежда, много те хареса? Гледал ли си филма „Само с лявата“ и

image

Коцето и Полина Гагарина, която се пребори българският изпълнител да бъде в нейния отбор.

изобщо как се пазиш от флирт с нея… Или не се пазиш?

-За флирт не може да става въпрос! (Смее се.) Аз съм в щастливи отношения с най-прекрасната жена на света, която се казва Радиана и е моя съпруга и майка на нашата дъщеря. C Полина сме в непрекъснат музикален „флирт“ и в доста добри човешки отношения, които се надявам да прераснат в приятелски.

Полина в момента е една от най-актуалните им звезди, която ще представи страната на „Евровизия 2015″… Висока топка. Как работите заедно с нея? Имате ли музикални или житейски спорове?

– Ще си позволя леко да те коригирам, като кажа, че тя вече участваше в „Евровизия“ и буквално си извоюва второ място с песента Milion Voices. С нея се работи много добре. Доста е енергична и определено има какво да се научи от нея. Спорове нямаме засега, по-скоро имаме взаимно възхищение!

image

Никой не ни поддържа и окуражава, както този човек- твърди Коцето за водещия на „Голос“ Дмитрий Нагиев.

Разказа ми за шегите на Нагиев. Сподели ги и с нашите читатели!

– Дмитрий Нагиев е невероятен професионалист! Има изключително хаплив и черен хумор, който е трудно разбираем за много хора. Изключително е остроумен и интелигентен. (Бел. ред. – в предварителния разговор Коцето сподели, че Нагиев често се шегува с него в стил: „внимавай, щом си от България, да не станеш като Киркоров”.)

Той е много популярен в България. Всъщност наистина ли е толкова арогантен и безпардонен, какъвто „го играе“ във филмите си?

– Това с арогантността е само на пръв поглед! Според мен така отблъсква прекомерното внимание и интерес към себе си. Тук той също е доста попоулярен и това понякога е доста тежко.

Как оцелява един българин със семейството си в съвременна Русия?

– Работим много, за да си осигурим добър живот и добро образование за нашата дъщеря. Ползваме се с уважение като професионалисти в своята област. Имаме доста изявени ученици,

image

Константин Работов е музикалния педагог на Кристиян, момчето от Русия, което в момента обира овациите в нашия „Х-фактор“.

които успяват да се наредят сред най-добрите в Русия.

Считаш ли се за продължител на традицията, която българската музика има в Русия, приемник на певците, които, надявам се, още са на почит там?

– Не мога да кажа, че съм продължител на българската музика в Русия, защото все още не съм заявил толкова громко за себе си като артист. Но се надявам това да се случи.

Смяташ ли да останеш да живееш в Русия?

– Нищо не планирам! Ще бъде така, както трябва да бъде!

image

Едно щастливо семейство, на което стискаме палци да покори музикалните върхове в целия свят.

Срещаш ли се с други българи там?

– Не.

Какво се случи с 032, възнамерявате ли да правите общ проект?

– C 032 случи това, което се случва за съжаление с много артисти. Не издържахме на икономическата ситуация, която беше в България преди няколко години. Сега сме в прекрасни приятелски отношения и винаги сме били! Общ проект ще има и се надявам това да се случи скоро. Обичахме да правим музика заедно и това в крайна сметка е единственото, което има смисъл.

В едно от видеата в интернет виждаме и твоята дъщеричка, която явно също има талант. Какво е бъдещето, което й пожелаваш?

– Ивена е невероятно дете. Винаги сме знаели за нейната природна музикалност, но преди една година разбрахме, че притежава и актьорски талант. Яви се на кастинг и бе избрана да играе главна детска роля в мюзикъла Pola Negri. Това е първият в света мюзикъл в 3D формат. Изключително зрелищен и интересен проект. Ивена изигра вече цял един театрален сезон в един от най-престижните театри в Москва – Театр Российской армии, и преди седмица започна нейният втори театрален сезон. Скоро каза, че мечтае да стане актриса, която е и певица (усмихва се).

Аз не си пожелавам нищо за нея, искам да мечтае и сама да си пожелава и сбъдва красота! Единственото, което искам за нея, е да бъде щастлива.

Константин Работов наистина е от онези редки таланти, които могат само с глас  да накарат публиката да избухне, а сълзите да потекат от възторг! Вижте неговото виртуозно изпълнение на кастингите на „Голос“ и въздействието, с което българският изпълнител покори публика и жури. Вижте видеото:
www.youtube.com/watch




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: huligankata
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 184914
Постинги: 151
Коментари: 18
Гласове: 69
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930