Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2018 12:16 - Тест: характерът, според любимия цвят
Автор: huligankata Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 792 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

huligankata.com
С този тест изберете най-приятната за вас комбинация от цветове, за да разберете какво крие характерът ви.

СИНЬО

image

Обичате да се наслаждавате на тишината с интересна книга в ръка. Може би се смятате за интровертен тип, но истината е, че когато приятелите ви имат проблеми, винаги търсят вашата подкрепа и състрадание, защото са сигурни, че ще ги получат. За тях вие сте творческа личност, която  понякога е склонна  да проявява  екстравагантност.

ЖЪЛТО

image

Вие сте общителен и весел човек. Приятели и познати  търсят вашата компания защото ги зареждате с позитивизъм. Живеете с увереността, че щастието е зад всеки ъгъл. В главата ви се въртят милион идеи и чрез тях заразявате близките  с оптимизъм. Вашата независимост и непринуденост в общуването грабва сърцето и печели симпатиите още на първата среща.

РОЗОВО

image

Отнасяте се с доверие и топлина към хората, защото не очаквате уловки и задни мисли, тъй като вие самите, нямате такива. Този подход, сякаш ви прави наивни и романтични в очите на другите, вие сте изключително решителни и вярващи в себе си личности. В името на идеята може да обърнете света.

ЧЕРВЕНО

image

Противоречива личност сте. Желанието да подчинявате и стремежът към  победа на всяка цена,  се преплита с желанието за спокоен и лишен от вълнения живот. Уважавате и почитате традициите, имате завиден апетит и най- вероятно пушите.

 

В основата на този експеримент е цветовият тест на Люшер. Това е психологически тест, разработен от швейцарският психолог Макс Люшер. Според него цветовата диагностика позволя да се измери психофизиологическото състояние на човек, неговата устойчивост на стрес, активността и комуникативните способности. Тестът позволява да се определи причината за психологическия стрес, който може да доведе до появата на физически симптоми. Макс Люшер установява, че възприятието за цвета е обективно и универсално за всички, но индивидуалните предпочитания за избора на цвят са субективни. Това различие позволява да се измерят субективните състояния с помощта на тестови цветове.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: huligankata
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 184458
Постинги: 151
Коментари: 18
Гласове: 69
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930