Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2016 11:55 - Западен свят- новото серийно бижу
Автор: huligankata Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 450 Коментари: 0 Гласове:
0



huligankata.com
image

Западен свят е поредната визуална перла в програмата на HBO.

Западен свят! HBO е готова да пусне поредната си серийна бомба, за да закове тотално публиката пред телевизорите. Единственият недостатък на канала е в това, че е платен, но може би излишният лукс винаги привлича.

А що се отнася до новото визуално бижу, „Западен свят“, още в началото му телевизията се застрахова, че това няма да е новия „Игра на тронове“. Но дали ще е нещо по-добро, предстои да видим.

Развиващ се на кръстопътя на близко бъдеще и въображаемо минало, „Западен свят“ е научно-фантастичен уестърн трилър за атракционен парк  с роботи. Мисията им е да пресъздадат атмосферата на Дивия Запад по възможно най-опасния и вълнуващ за гостите си начин.

Актьорският състав на „Западен свят“ е повече от впечатляващ: Сър Антъни Хопкинс е д-р Робърт Форд, творческият директор, главен програмист и основател на „Западен свят“.

Евън Рейчъл Ууд („Истинска кръв“) е Долорес – красива и мила провинциалистка, дъщеря на фермер, която започва да открива, че цялото й идилично съществувание е всъщност една сложно-устроена лъжа.

Джеймс Мардън (Циклопа от  „X-men“), e новодошлият в малкия град в прерията Теди, който скоро проявява както чара, така и таланта си с револвера.

Големият Ед Харис е безименният мъж в черно, сочен за квинтесенция на злото у един човек.

Малки тайни от сериала:

  • Бюджетът на първия сезон на „Западен свят“ е 58 млн. долара.
  • Музикалната идея е на Рамин Джавади, автор на култовата  музика от „Игра на тронове“.
  • Очаква се сензацията на сериала да е очарователната Евън Рейчъл Ууд, сред чиито любовни завоевания са Мерилин Менсън и Александер Скарсгард. Въпреки притежанието на такива мъже през 2011 г. Евън обявява своята бисексуалност…И все пак година по-късно се омъжва за актьора Джейми Бел. След още една година им се ражда син. А на следващата година родителите се развеждат.
  • Сценарият е създаден по мотиви от едноименния филм по идея на  Майкъл Крайтън от 1973 г.
  • Компанията Warner Brothers е планувала да направи римейк на „Западен свят“ още в началото на 90-те, но проектът остава нереализиран, заради финансовата криза. През 2007 г. отново е направен опит темата да се върне на екран, с Арнолд Шварценегер в главната роля.
  •  Куентин Тарантино е бил първият избор за режисьор на „Западен свят“, но шантавия Куентин отказва, защото не му се занимавало.

 






Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: huligankata
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 185625
Постинги: 151
Коментари: 18
Гласове: 69
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930