Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2016 10:49 - Да вземеш фамилията на съпруга си- късмет или прокоба
Автор: huligankata Категория: Тя и той   
Прочетен: 1468 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
huligankata.com
image

Всеки род има собствена фамилия, чиято комбинацията от букви и числа определя вибрацията и влиянието на планетите.

Рождената дата и името на човека предопределят основните черти на характера. От гледна точка на метафизиката това се дължи на вибрацията, която те генерират. Окултните науки и нумерологията също дават своя дан към конспирацията на името и датата и добавят, че те съдържат в себе си „кода на душата“. Ако последователно сумираме рождената дата, деня, месеца и годината и сведем резултата до едно число, а така също анализираме буквите, в крайна сметка ще получим онази вибрация, която показва предимствата, недостатъците, жизнените цели, кармата, съдбовните и важните събития в живота на човек.
Фаталностите започват още от раждането на бебето. Когато родителите дават име на детето, те едва ли осъзнават, че с този избор определят бъдещето му. Правилно избраното име, особено ако е в съзвучие с бащиното, фамилното и с рождената дата, гарантира благоприятна съдба. Но втори преломен момент, свързан с „кода на душата“ идва и със сключването на брак. Това е важна стъпка особено за жените. Всеки род има собствена фамилия, чиято комбинацията от букви и числа определя вибрацията и влиянието на планетите. На фамилията трябва да се гледа като на целия род, който има свой егрегор, а това означава съответстваща карма, било то хубава или лоша. Ето защо, когато една жена променя фамилията си при брак, трябва да бъде изключително предпазлива. Тя споделя с мъжа си кармата на своя род с неговата. Приема и вибрацията на името, което е взела, а това невинаги се отразява положително, въпреки любовта помежду им. Причината може да е несъответствие на вибрациите на името и рождените дати или съществуването на някакъв кармичен товар в единия или друг род. Тук имат място родовите проклятия, генетични и психични обременености и т.н.
Идеалният вариант от гледна точка на нумерологията е, когато числото до промяна на фамилното име съвпада с това след промяната. Това говори че сте избрали правилния човек, и имате всички шансове да живеете с него дълъг и щастлив живот.
Ако все пак искате да предпазите себе си, а и да не обидите съпруга си, може да помислите за вариант с двойна фамилия. Но това само при положение че този вариант ви предлага повече предимства, отколкото смяна на имената.
И тъй като все пак живеем в модерни времена, съвсем възможно е човек сам да реши да смени името или фамилията си и по този начин да направи силна корекция в своята съдба. Но ако изборът не е правилен и не се получи хармония с датата на раждане, съдбата може да поднесе още неприятни изненади и да влоши битието на човека.
Така че, преди да вземете решение за смяна на имената, не бързайте, а се опитайте да направите необходимите изчисления и да установите какво вещаят числата и буквите за бъдещето ви – не само вашето, но и това на поколението ви.

                                Как да направите тези изчисления?
Събираме годината, месеца и датата на раждане и ги свеждаме до просто число от 1 до 9. Например ако сте родени през 1980, на трети декември, събираме 1+9+8+0+3+1+2=24= 2+4= 6. Вашето число е 6. След това го сумираме с числото което се получава от името, презимето и фамилията (вижте таблицата) и отново го свеждаме до просто число от 1 до 9. Правим същите изчисления, но вече с предполагаемото ново име, което ще се приеме след сватбата. Вижте и преценете разликите.

image
Число 1. Независимост, желание за лидерство, умение сами да вземате решения, ясно изразен мъжки тип на характера.
Число 2. Умения и желание за работа в екип. Партньорство и вечното търсене на компромис и баланс са типични за вас.
Число 3. С помощта на вашето дар слово може да постигнете всичко. Общителност, творческо начало, оптимизъм и ентусиазъм.
Число 4. Приемате обстоятелствата такива, каквито са, изпълнителни сте, имате нагласата за преодоляване на трудностите, но в същото време не искате да живеете по правилата.
Число 5. Стремеж към постоянна промяна. Било то на местожителство, име, професия, партньори. Влечение към екстремното и към високия адреналин. Бягство от отговорност.
Число 6. Преследване на изгодните отношения от типа „аз на теб, ти на мен“. Отказ от общуване, ако няма полза. В същото време търсене на равновесие, хармония и отговорност за близките.
Число 7. Затвореност на характера. Стремеж всичко да се анализира и уточни до най-малките подробности.
Число 8. Стремеж за власт и трупане на богатства. Всичко се измерва с пари за вас, може да се каже че финансите са стихията ви.
Число 9. Неспособност или нежелание да вземате решения. Покорство, служене на другите хора, подчинение на околните – принудително или доброволно. Мечтателност и романтизъм.

image




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: huligankata
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 185623
Постинги: 151
Коментари: 18
Гласове: 69
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930