Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2018 12:13 - Верен тест- Сигналите на подсъзнанието
Автор: huligankata Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 752 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Направи си този невероятно верен тест, за да разбереш тайните на подсъзнанието. Без да се замисляш отговори какво виждаш първо на картинката:

Лице или риба?

image

Лице– Ти си социално ориентирана личност. Харесва ти да общуваш с хората. Използваш интелекуалните си способности, дори и при решаването на дребни битовизми.

Риба–  Доволен си от живота и си склонен да вярваш в успеха. Дори ако нещо изведнъж се обърка, имаш увереност, че ще може лесно да се адаптираш към новите условия.

Ключалка или плачещо човече?

image

Ключалка– Гледаш на живота с любопитство. В теб има едно чувство, че най-хубавото предстои и, че съвсем скоро ще се сблъскаш с приятни изненади.

Плачещо човече– Време е да обърнеш повече внимание на чувствата си. В момента, може би, дори си в емоционално състояние, за което не предполагаш. Дали в душата ти не се лута тъга, разочарование, самота?

Открехната врата или нота?

image

Открехната врата– Готов си за промяна и вече си направил първите стъпки в тази посока. Имаш представа какво точно ще се случи в близко бъдеще.

Нота– Определено има какво да кажеш на света. Потенциалът ти може да бъде успешно реализиран, ако положиш всички необходими усилия.

Колони или хора?

image

Колони– Не може лесно да излезеш от зоната си на комфорт, но си струва да погледнеш света по различен начин. В допълнение, колоните може да означават, че сте романтичен и замечтан.

Хора– За теб в живота няма ограничения. Нещата ти се получават без особени усилия. Обичаш да помагаш на околните.

Мъж или жена?

image

Мъж– За момичетата това може да означава, че искат романтична връзка и са в търсене на подходящ партньор. В случай, че вече имаш любим човек, най-вероятно се притесняваш за някаква проблемна ситуация с него.

Жена– За момичетата това може да означава, че са позитивни за живота. Ако си мъж, това може да означава, че си голям ценител на секса.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: huligankata
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 185622
Постинги: 151
Коментари: 18
Гласове: 69
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930